7 vinkkiä hyvän yhteistyöilmoituksen jättämiseen 

 

  1. Keksi mielenkiinnon herättävä otsikko ilmoituksellesi.

  2. Käytä yritystäsi, tuotteitasi tai brändiäsi kuvaavia kuvia ilmoituksessa.

  3. Kerro mahdollisimman tarkasti, mitä yhteistyöltä odotat. Tavoitteletko näkyvyyttä brändillesi vai tietylle tuotteelle tai tuotemerkille.

  4. Jos sinulla on jo tiedossa, niin määrittele millaista vaikuttajaa etsit. Etsitkö bloggaajaa, instaajaa vai toivotko yhteistyöltä videomateriaalia. Voit myös määritellä minimivaatimuksen vaikuttajan seuraajamäärälle.

  5. Palkkiotasoa määritellessä on hyvä muistaa, että tarjoamasi korvaustaso määrittelee pitkälti myös sen, minkä kokoiset vaikuttajat hakeutuvat yhteistyöhön yrityksenne kanssa. Tuotepalkkiot houkuttelevat pienempiä vaikuttajia, kun taas kunnollinen rahallinen korvaus saa myös isommat makrovaikuttajat kiinnostumaan yhteistyöstä yrityksesi kanssa.

  6. Jos sinulla on jo selvä kuva siitä mitä toivot vaikuttajan julkaisevan postauksessa, kerro siitä jo yhteistyöilmoituksessasi. Vastaavasti voit kirjoittaa, että toivot vaikuttajalta ideoita siitä, millaista näkyvyyttä hän voi teille tarjota. 

  7. Ilmoituksen täyttäminen on helppoa ja yksinkertaista, mutta siihen kannattaa panostaa. Parhaimmillaan ilmoitus antaa yrityksellesi ilmaista positiivista näkyvyyttä suurelle joukolle potentiaalisia asiakkaita!

 

Esimerkki yhteistyöilmoituksesta

 

ilm1ilm4ilm6