Tienaa 500€ kutsumalla yrityksiä mukaan somessa.comiin!

29.06.2018

Haluaisitko ansaita 500€ suosittelemalla somessa.com palvelun käyttöä uusille yritysasiakkaille? Summan saa henkilö, jonka kautta on tullut kesän aikana eniten uusia yritysilmoituksia palveluumme. 

 

Säännöt ja ohjeet:

1. Kerro somessa.comista yritykselle ja suosittele heitä tutustumaan palveluun. 

2. Kerro yritykselle, että he saavat meiltä lisäalennuskoodin SINUN koko nimesi mainitsemalla. Alennuskoodi pyydetään vaikuttajan nimi mainitsemalla osoitteesta hello@somessa.com. Koodilla yritys saa -70% alennuksen ovh hinnasta / vaikuttajan profiilin avaaminen. (9,90€ ovh)

3. Aina kun nimesi mainitaan koodia pyytämällä, ja tämä yritys julkaisee yhteistyöilmoituksen, saat siitä yhden pisteen.

4. Elokuun viimeinen päivä tarkistetaan pistetilanne, ja eniten pisteitä kerännyt henkilö voittaa 500€!

 

Yritys voi olla jokin paikallinen yritys omalta paikkakunnaltasi. Esimerkiksi kampaaja, kosmetologi, ravintola, paikallinen kahvila, tapahtuma, verkkokauppa, valtakunnallinen iso yritys tai mikä tahansa brändi tai organisaatio, joka jättää oikean yhteistyöilmoituksen sivustolle. Ilmoituksen ja ilmoittajan tulee olla todellinen, tulemme tarkistamaan mahdolliset väärinkäytökset. Voit käyttää apunasi tätä sivua, jossa on tietoa palvelusta yrityksille https://www.somessa.com/yritys-tai-markkinointitoimisto

Mitä enemmän saamme yrityksiä mukaan, sitä enemmän teillä vaikuttajat on myös yhteistyömahdollisuuksia! Tsemppiä suositteluun, ja onnea matkaan!

 

Aurinkoista kesää toivotellen, 

somessa.com tiimi

 

Lisää Uutisia

21.02

2019

I-MEDIAT laajentaa uuteen liiketoimintaan – vaikuttajamediatoimiston listoilla tuhansia somevaikutta

Lue lisää

09.02

2019

Vaikuttajamarkkinointia avaimet käteen tai itsepalveluna

Lue lisää

28.01

2019

(Feikki)seuraajat - menestyksen mittari?

Lue lisää